Informatie over Fiets4daagse Den Dungen

Ook in 2020 gaat FietsGroep Den Dungen weer vier dagen rond Den Dungen fietsen en wel van

dinsdag, 30 juni tot en met vrijdag, 3 juli 2020

 

ALTHANS, DAT WAREN WE VAN PLAN.......  VANWEGE DE CORONA-CRISIS IS DIT 'EVENEMENT' GESCHRAPT.

Maar je kunt natuurlijk wel gewoon met ons meefietsen. Zie daarvoor onze kalender.

 

 

Waarschijnlijk kan er elke dag worden gekozen uit de 40-, 50- of 60km-route. 'Waarschijnlijk' omdat de fietsgroep wekelijks een 50km-route fietst en de 40- en 60km route dus speciaal voor dit evenement zou moeten worden gemaakt. Mocht dat niet lukken dan valt waarschijn de 60km-variant af.  

Maar .............

Het wordt opnieuw een, qua organisatie, simpele versie.

Wil je meefietsen maak dan per persoon / per fietsdag € 2,50 over op bankrekening NL07 INGB 0794 1342 38 tnv W.Molenkamp, Den Dungen en haal op jouw fietsdag (tussen 10u-12u) de route op bij de infobalie in Litserborg of

kom op jouw fietsdag(en) (voor 12u) naar Litserborg, Litserstraat 2, Den Dungen en doe genoemd bedrag per fietsdag/persoon bij de infobalie in de bus en pak de route van die dag mee.

De leden van FietsGroep Den Dungen vertrekken elke fietsdag om 10.30u. Zij fietsen de route voor de betreffende dag, maar slaan wellicht ook wat avontuurlijkere zijweggetjes in...... Iedereen die met de FGDD-ers wil meefietsen is welkom.

Organisatie

De fiets4daagse Den Dungen is een kleinschalig evenement. Kleinschalig wat betreft het aantal deelnemers, maar ook qua organisatie. We houden het simpel!!! Dat betekent geen controle-/stempelposten, geen bewegwijzering, geen materiaal- of bezemwagen, niet teveel moeilijk geregel. We organiseren zeker niet bij voorbaat een oplossing voor alle mogelijke probleempjes, die zich zouden kunnen voordoen. Gaat er wat mis (en dat gebeurt natuurlijk) dan lossen we dat gewoon met elkaar praktisch op! We laten nergens iemand met pech in het bos of de heide in zijn uppie aan zijn lot over.

Verantwoordelijkheid/aansprakelijkheid en reglement

Iedereen doet mee onder eigen verantwoordelijkheid. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke narigheid dan ook. Door je aanmelden ben je akkoord met het voor de vierdaagse geldende reglement, zoals dat op deze site is te vinden.

We zien er naar uit jullie in Den Dungen te ontmoeten.

Wil je te zijner tijd rechtstreeks worden geinformeerd over de vier fietsdagen of heb je vragen stuur dan even een mailtje naar: fgdendungen@gmail.com.

Sportieve groet,

Wim Molenkamp

 

2018 - Reglement ‘Den Dungen trapt vier dagen door'

Reglement Fiets4daagse Den Dungen 2018