Wat is Fietsgroep Den Dungen

ALGEMEEN - Fietsgroep Den Dungen is een groep gezellige en sportieve (of andersom) mensen uit Den Dungen en omgeving die wekelijks een middag op de fiets stapt om lekker buiten sportief in beweging te zijn, met elkaar te kletsen, de omgeving nog beter te leren kennen en plezier te hebben.

40km- en de 60km-GROEP - Eigenlijk zijn het twee fietsgroepen: De snelle groep (ca 20km/u) fietst een afstand van ca 60km en de groep die meer geniet (zeggen zijzelf) die rond de 40km fietst met een snelheid van ca 16-18km/u. 

FIETSDAG, STARTPUNT EN -TIJD - Beide groepen fietsen de ene week op dinsdagmiddag en de andere week op donderdagmiddag (zie fietskalender). Er wordt steeds exact om 13u vertrokken vanaf de hoofdingang van Litserborg, tenzij nadrukkelijk anders wordt aangegeven.

KOSTEN - Voor je deelname hoeft geen contributie te worden betaald. De koffie met .... onderweg zijn natuurlijk wel voor eigen rekening. Gezamenlijke kosten delen we.

EIGEN RISICO - Niet onbelangrijk: je fietst voor eigen risico.

MEEFIETSEN? - FGDD is geen vereniging en heeft geen leden, maar 'deelnemers'. Je bent deelnemer door een mailtje te sturen naar fgdendungen@gmail.com met daarin je naam, adres, postcode/woonplaats, e-mailadres, je mobiele nummer en de vermelding of je je voor de 40- of de 60km-groep aanmeldt.