Wat is Fietsgroep Den Dungen

ALGEMEEN - Fietsgroep Den Dungen is een groep gezellige en sportieve (of andersom) mensen uit Den Dungen en omgeving die wekelijks een middag op de fiets stapt om lekker buiten sportief in beweging te zijn, met elkaar te kletsen, de omgeving nog beter te leren kennen en plezier te hebben.

40km- en de 60km-GROEP, werd een 50km-groep - Oorspronkelijk startte FGDD met alleen een 60km-groep. Na enige tijd kwam daar een 40km-groep bij. In 2019 besloten we de groep niet meer halverwege een etappe te splitsen maar met z'n allen ca 50km te fietsen. We fietsen met een snelheid van ca 16-18km/u. 

FIETSDAG, STARTPUNT EN -TIJD - We fietsen de ene week op dinsdagmiddag en de andere week op donderdagmiddag (zie fietskalender). Er wordt steeds exact om 13u vertrokken vanaf de hoofdingang van Litserborg, tenzij nadrukkelijk anders wordt aangegeven.

KOSTEN - Voor je deelname hoeft geen contributie te worden betaald. De koffie met .... onderweg zijn natuurlijk wel voor eigen rekening. Gezamenlijke kosten delen we.

EIGEN RISICO - Niet onbelangrijk: je fietst voor eigen risico.

MEEFIETSEN? - FGDD is geen vereniging en heeft geen leden, maar 'deelnemers'. Je bent deelnemer door een mailtje te sturen naar fgdendungen@gmail.com met daarin je naam, adres, postcode/woonplaats, e-mailadres en je mobiele nummer. Wekelijks ontvang dan een mailtje met daarin het 'fietsplan' voor de volgende fietsdag. De route en het nummer waaronder die op route.nl is terug te vinden worden dan meegestuurd.